Vem är Frida?Jag heter Frida Hedvall och är Tankesteget. Livscoach och föreläsare. Jag har haft turen att få göra det som allt för ofta känns omöjligt - att uppfylla en dröm. Min dröm var att hjälpa andra att uppnå sina. För mig finns det ingen större glädje än att få se mina klienters utvecklingsprocess, resultat och resa. 

Jag har under hela min karriär jobbat med människor, både inom vården och som arbetsledare men bestämde efter att ha tagit mig igenom hela känsloregistret att ta klivet och följa mitt hjärta. I samband med min utbildning till livscoach blev jag även föreläsare inom HBTQIA+ frågor, psykisk ohälsa och självkänsla. Jag föreläser om egna erfarenheter i frågorna och min ambition är att göra det lilla jag kan för att stoppa kränkningar, trakasserier och låg självkänsla. 

Varje dag försöker jag att leva som jag lär och strävar alltid efter att vara den bästa versionen av mig själv och att stärka mitt inre jag precis som mina klienters. Min strävan är alltid att ha ett stort engagemang för de människor jag möter och att skapa en trygg plats och positiv känsla vid varje möte.