Sagt om Frida som coach och föreläsare!"Utstrålar positiv energi"

När man träffar Frida utstrålar hon sådan positiv energi. Man får en känsla av lugn och trygghet när vi har våra sessioner. Man får förtroende för henne, att man kan prata om allt. Frida har med god kunskap olika medel, att på ett pedagogiskt sätt ge verktyg till hur man ska lyckas med sina mål. 

/ Primus

"Formulera mina mål"

- Tillåter mig att formulera mina mål och hjälper mig att hitta vägarna dit. Den uppmuntran hade jag inte klarat mig utan!

- Konceptet: att fundera tillsammans, på egen hand prova på och sedan komma tillbaka för att utvärdera känns tryggt! 

- Både små och stora funderingar känns tillåtna.

 / Mathilda

"En fantastisk coach"

En fantastisk coach som har blivit min inspiratör och stöttepelare som utmanar mig till att fortsätta att utveckla min inre resa. Mycket träffsäkra frågor och verktyg som hjälper mig att göra aktiva steg framåt. I samtalen med Frida känner jag mig lugn, trygg och när jag går därifrån blir jag påfylld med energi och motivation. Jag hade inte lyckats med det här på egen hand. - Frida är en coach jag starkt skulle rekommendera till alla.   

/ Jennifer

Sagt om Frida som föreläsare!


"Väldigt inspirerande och motiverande"

 /Elev på Leksands folkhögskola

"Gjorde mig motiverad"

En mycket intressant och inspirerande föreläsning. Så viktig historia att få höra. Hur man kan vända på livet. Att kunna gå igenom motgångar och vända dom till framgång. Det gjorde mig motiverad. 
/ Elev på Leksands folkhögskola

"Fick förståelse"

Det var otroligt bra. Jag vet mer om gay nu. Jag fick förståelse om hur det kan vara svårt att komma ut.
/ Elev på Leksands folkhögskola

"Konkreta övningar"

Föreläsningen var väldigt inspirerande och motiverande. Vi fick göra konkreta och bra övningar hur man jobbar med sin självkänsla. 
/ Elev på Leksands folkhögskola

"Coolt att vara annorlunda"

Jag tyckte att den var riktigt bra! Det bästa var att hon berättade att det är coolt att vara annorlunda, att få vara sig själv utan att bli utfyst och så.
/ Elev i åk 5

"Hjärta för andra"

Frida är modig och hjärtligt välkommen tillbaka, man kände på hennes röst att hon hade hjärtat för andra människor. 

/ Elev i åk 5

"Jag vill vara lika modig"

Den var bra för det kändes som man våga säga saker som man har inte vågat säga förut och jag tyckte att det var modigt av Frida att prata om det som hade hänt henne och jag vill vara lika modig. 

/ Elev åk 6